Uskomaton ”sirkus”! NHL-joukkueet tarjosivat kenties vuoden oudoimman ottelun – suomalaiselta hienot tehot

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien puolivälierästä!

New Jersey Devils ja Chicago Blackhawks järjestivät yöllä melkoisen huiman näytöksen, joka huipentui ensiksi mainitun 8-5-voittoon. Devilsin yksi lukuisista onnistujista oli suomalaispakki Sami Vatanen tehoin 1+1=2. (0).

Kakkosparin pakin maali ja syöttö kasvattivat hänen koko kauden saldonsa lukemiin 4+13=17. Vatasen osuman näet tästä ja loistavan pystysyötön päätteeksi tulleen syöttöpinnan tästä.

Kuten tuloskin todistaa, oli ottelu melkoista hurlumheitä. Esimerkiksi toisessa erässä joukkueet latoivat yhteensä peräti kahdeksan häkkiä vain 16 minuuttiin. Lisäksi jopa seitsemän pelaajaa saalisti vähintään kaksi pinnaa.

Kamppailun tehokkain oli Chicago Blackhawksin Patrick Kane ehkä vähemmän yllättäen. Hän saalisti messevät pisteet 2+2=4.

Koitoksessa nähtiin kentällä yhteensä kolme veskaria, joiden kohdalla torjuntaprosentit aiheuttivat ihmetystä. Ne kun näyttivät lukemia Chicagon Cam Wardin osalta onnettomia lukemia 76,0, eikä kummoisiin päässyt toisessa päässä torjunut virkaveli Mackenzie Blackwood 84,4.

Blackhawksin tolppien väliin vaihdettu ja peliaikaa vajaan erän verran kerännyt Collin Delia sentään pysäytteli pikkumustia 93,3 prosentin varmuudella.

Sekin on kaiketi mainittava, että Chicagosta paras tehotilasto oli +3 ja huonoin -5. Tässä on siis käsittämätön kahdeksan pinnan ero.

LUE MYÖS:
Muistatko, kun NHL:n suomalaissensaatio liekehti syksyllä? Vaeltaa nyt syvällä – sai helpotusta tuskaansa

Mikko Rantanen on peto! Nöyryytti maalillaan yhtä NHL:n parhaista – katso video

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien puolivälierästä!