No niin! Toinenkin Liiga-joukkue aloittaa tyhjennysmyynnit, tehohyökkääjä lähetetään Sveitsiin – ”Hankala päätös”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa viimeistä edellisenä majaileva Jukurit näyttäisi seuraavan jumbojoukkue Ässien linjaa ja aloittaa tyhjennysmyynnin.

Mikkeliläisseura tiedottaa nettisivullaan hyökkääjä Mika Partasen siirtyvän loppukauden mittaisella lainasopimuksella Sveitsin pääsarja NLA:ssa pelaavaan Lausannen joukkueeseen.

– Mika Partasen kanssa tehtiin lainasopimus Lausannen kanssa, joka kattaa loppukauden. Sopimus auttaa Partasta pelaajana kehittymään eteenpäin ja antaa mahdollisuuden ulkomailla pelaamiseen. Jukureita tämä lainasopimus on tärkeä taloudellisesti seuraavaakin kautta ajatellen, Jukureiden urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainan toteaa tiedotteessa.

Tällä kaudella 30 pelaamassaan Liiga-ottelussa 24 (12+12) tehopistettä summanneella Partasella on Jukureiden kanssa sopimus kaudesta 2019-20.

– Tämä oli hankala päätös, mutta kokonaisuuden kannalta oikea. Tästä huolimatta taistelemme jokaisessa tulevassa ottelussa voittamisesta kynsin ja hampain. Mahdollista on, että 1-2 muutosta tullaan vielä tekemään, mutta ainoastaan jos pystymme niillä liikkeillä tekemään ensi kaudeksi vahvemman joukkueen, Hakkarainen avaa joukkueen jatkosuunnitelmia.