NHL:n siirtomarkkinat käyvät kuumina! Seurat jysäyttivät kolme pelaajakauppaa peräkkäin

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

NHL:n siirtotakaraja lähestyy. Pelaajamarkkinat ovatkin käyneet erittäin kuumina, kun joukkueet muokkaavat rostereitaan kevättä varten.

Arizona Coyotes hankki ykköskierroksen varaus Jordan Wealin Philadelphia Flyersista. Toiseen suuntaan matkaavat ensi kesän kuudennen kierroksen varausvuoro sekä puolustajalupaus Jacob Graves. Weal on pelannut useita hyviä AHL-kausia, mutta pistehanat eivät ole kunnolla auenneet NHL:n puolella. Graves puolestaan on 23-vuotias viittä vaille valmis menetetty lupaus, joka pelaa tällä hetkellä ECHL:ää.

Tampa Bay Lightning ja Philadelphia Flyers puolestaan vaihtoivat keskenään puolustajia. Chicagoon matkasi 24-vuotias lupaus Slater Koekkoek ja toiseen suuntaan meni tshekkipakki Jan Rutta, joka on parhaalla kaudellaan tehnyt 20 tehopistettä 57 NHL-ottelussa.

Kaupassa liikkuivat myös varausvuorot. Tampa Bay antoi viidennen kierroksen varausvuoron ja sai Chicagolta seitsemännen kierroksen valinnan. Molemmat varausvuorot ovat ensi kesän draftista.

Ottawa Senators ja Boston Bruins vaihtoivat keskenään erinomaisia AHL-pelaajia, joiden lopullinen läpimurto ei ole vielä tapahtunut. Ottawa sairiveihinsä puolustaja Cody Goloubeffin, kun taas toiseen suuntaan matkasi hyökkääjä Paul Carey.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS