Kakkua tuli! Liigan tehohyökkääjä teloi kultakypärää rumasti – joutuu sivuun peleistä

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga tiedotti keskiviikkona mm. Twitter-tilillään, että sarjan kurinpitodelegaatio on määrännyt HPK:n tehohyökkääjä Philippe Cornetille kahden ottelun pelikiellon lauantain KalPa-ottelussa tapahtuneesta huitomisesta.

Hyökkääjä huitaisi kamppailun päätöserässä mailallaan KalPan Eetu Luostarista jalkaan. Ottelun erotuomaristo tuomitsi tilanteesta Cornetille viiden minuutin rangaistuksen ja pelirangaistuksen huitomisesta.

Sittemmin tilannehuone katsoi kyseisen huitomisen ja päävideotuomari asetti sen edelleen kurinpitokäsittelyyn, koska tilanteesta tulisi määrätä Cornetille ottelurangaistus huitomisesta. Sellainen tapauksesta myös tuli, ja nyt kanadalaiselta jäävät väliin keskiviikon Lukko-ottelu ja perjantain koitos Kärppiä vastaan.

Tällä kaudella tehot 12+11=23 iskeneen HPK-pelaajan ja KalPan kultakypärän välinen tilanne on katsottavissa täältä tai alhaalta.

Liigassa pelataan keskiviikkona kello 18.30 alkaen ottelut Ilves-HIFK, SaiPa-Jukurit ja Sport-Pelicans sekä siis jo mainittu Lukko-HPK.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️