Hetkinen? Mikael Granlundilta näyttävät veivit NHL:ssä – venyi samalla todella harvinaiseen temppuun

© Kuva: Getty Images

Kun Minnesota Wild kaatoi Montreal Canadiensin yöllä jalkapallonumeroin 1-0, teki Mikael Granlund samalla todella harvinaisen tempun lajin mittapuulla. Suomalainen nimittäin oli ottelussa ainut laatuaan, joka ylsi tehopisteille.

Tällaisia tapauksia ei tosiaan näe usein, sillä esimerkiksi kyseisiin numeroihin voittolaukauskisassa päättyvän pelin jälkeen pöytäkirjoihin ei merkata edes ratkaisuhäkin tekijälle maalia. Muutenkin kyseinen tulos on jääkiekossa harvinainen, kuten tiedetään.

Wildin taiturimainen hyökkääjä kuritti Habsia joukkueen järkyttävän sekoilun jälkeen kamppailun päätöserässä. Voit katsoa tästä, kuinka Granlund sai kiekon Jeff Petryltä kuin kultatarjottimella ja veivasi sen näyttävästi ohi Carey Pricen.

Maailmanmestari oli kamppailun kolmostähti heti Minnesota-vahti Devan Dubnykin ja Canadiens-torjujan jälkeen.