Agenttikaan ei ota selvää NHL-supertähden jatkoaikeista – ”Tarvitsemme uuden tapaamisen”

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Päätöksien tekeminen ei aina ole helppoa. Se on saatu viime aikoina huomata ainakin Columbuksen suunnassa, jossa Blue Jacketsin kirkkain supertähti Artemi Panarin pelailee parhaillaan sopimuksensa viimeistä kautta.

Rajoittamattomaksi vapaaksi agentiksi kauden jälkeen tuloillaan oleva 27-vuotias venäläistaituri ei tunnu osaavan kertoa edes agentilleen varmaksi sitä, haluaako mies edes yrittää neuvotella jatkosta nykyisen seuransa kanssa vai jatkuuko matka viimeistään kauden jälkeen uusiin maisemiin.

Blue Jacketsin suomalais-GM Jarmo Kekäläinen on ilmoittanut odottavansa vielä hetken Panarinin päätöstä ennen kuin mies tekee omat johtopäätöksensä sen suhteen, kauppaako suurimman tähtensä muualle siirtotakarajalla.

Panarin tapasi agenttinsa Daniel Misteinin NHL:n tähdistöviikonlopun aikana Miamissa, joskaan tapaaminen ei tainnut tuoda juurikaan edistystä miehen jatkokuvioihin.

NHL:n sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline kirjoitti Twitterissä agentin todenneen ”kaksikon tarvitsevan vielä toisen tapaamisen, ennen kuin tämä voi ilmoittaa Kekäläiselle Panarinin mahdollisista haluista jatkosopimusneuvotteluille”.

Aika käy totisesti vähiin, sillä NHL:n siirtotakarajaan on enää alle kuukauden päivät.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!