Ylimielistä pelleilyä vai asiallista ja harmitonta? NHL-joukkueelta taas huvittavan näköistä toimintaa

© Kuva: Getty Images

Kuten syksyn aikana on nähty, on Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämä Carolina Hurricanes noudattanut erikoista tapaa NHL:ssä. Joukkue on nimittäin juhlinut voitto-otteluiden jälkeen täyttä pistepottia yleisönsä kanssa mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Kun Canes jatkoi jälleen sunnuntai-iltana kohtalaisen hyvää virettään Arizona Coyotesin kustannuksella, tuuletteli se voittoa taas erikoisilla kuvioilla.

Tuuletukset ovat syksyn mittaan saaneet aikaan erilaisia reaktioita niin suomalaisten kuin ulkolaistenkin kiekon ystävien keskuudessa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Reaktiot ovat olleet joko sitä, että fanitkin pitää palkita voitosta, tai että toiminta on lähinnä lapsellista pelleilyä vastustajien kunnioittamista mietittäessä.

Carolina kaatoi viime yön pelissä kojoottipaidat numeroin 3-0. Ilta oli suomalaisittain kaksijakoinen, sillä Aho iski yhden rysän Teräväisen passista. Toisaalta kakkosketjussa hyökännyt ja jopa vartin verran pelannut Janne Kuokkanen passitettiin takaisin farmiin.

LUE MYÖS:
Sebastian Aho ja kumppanit eivät välitä rajusta tylytyksestä – ”Junnutason roska” jatkui NHL:ssä viime yönä

Video: Huima vire jatkuu – Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustama Carolina huomioi fanit tyylikkäästi

Video: Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina liitää NHL:ssä – juhli faniensa kanssa riemukkaasti

SEKÄ:

NHL:n suomalaispelaajalle todella outoa kohtelua – isot minuutit eivät olleetkaan merkkejä paremmasta