Viikon torjunta! Suomalaispuolustajalta sanoinkuvaamaton pelastus KHL:ssä – katso video

© Kuva: Getty Images

Maalivahtien kauniita pelastuksia näkee usein. Joskus kiekko pysäytetään komeasti hanskalla, toisinaan kiekko huitaistaan turvaan mailan kärjellä. Aina välillä myös puolustajat joutuvat torjuntatöihin. Kyse on enimmäkseen blokatuista laukauksista.

Suomalaispuolustaja Ville Pokka teki kuitenkin pelastuksen, jota hehkutetaan jopa KHL:n viikon torjunnaksi. Peliväline oli jo menossa maaliin, kun Pokka huitaisi kiekon maalivahdin korvan takaa turvaan.

Pokka pelaa ensimmäistä kauttaan KHL:ssä. 39 ottelussa hän on tehnyt 11 tehopistettä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.