Todella tärkeitä sopimuksia! Jokerit kiinnitti huippupakin sekä tulikuuman maalivahdin

© Kuva: Ilari Isotalo
NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!

Jokerit on hemmottellut fanejaan joulun kunniaksi.

Seura tiedottaa tehneensä kaksi tärkeää sopimusta. Puolustaja Alex Grantin ja maalivahti Janis Kalninsin jatkavat KHL-seurassa seurassa myös ensi kaudella. Molempien sopimuksissa on optio yhdestä lisävuodesta.

Sopimukset ovat merkittäviä. Grant on noussut KHL:n kärkipakkien joukkoon tällä kaudella. Kanadalainen on iskenyt 37 pelissä komeat tehot 9+14=23. Hän on pakkien pistepörssissä viidentenä ja maalipörssissä kolmantena.

-Grant on sopeutunut hyvin ison kaukalon peliin syksyn ja alkutalven aikana. Hän kykenee auttamaan joukkuetta niin kiekollisessa pelissä kuin puolustuspäässäkin ja on osoittanut pystyvänsä kantamaan isoa vastuuta korkealla tasolla illasta toiseen. Lisäksi hän sopii persoonaltaankin mainiosti joukkueeseemme, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Myös Kalnins on pelannut tiensä Jokerit-fanien suosioon. Nuori vahti on loistanut heti uudessa seurassaan – hän torjunut 22 pelaamassaan ottelussa 15 voittoa ja kolme nollapeliä. Hänen torjuntaprosenttinsa on 92,8 ja päästettyjen maalien keskiarvonsa 2,09.

– Kalnins on osoittanut kauden kahden ensimmäisen kolmanneksen aikana olevansa luotettava maalivahti, joka kuuluu KHL:n parhaiden torjujien joukkoon. Kyseessä on erittäin päämäärätietoinen ja kovasti töitä tekevä huippu-urheilija, joka kehittyy tulevina vuosina varmasti vieläkin paremmaksi pelaajaksi, Kurri kertoo.

Lähde: Jokerit


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!