Sanktioita tuli! Liigatähdille mätkäistiin pelikieltoja – toisessa erikoinen yksityiskohta

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga tiedotti keskiviikkona kotisivuillaan muutamasta kovasta pelikiellosta, joista toinen on jo kärsitty.

Sivuilla kirjoitettiin, että kurinpitodelegaatio määräsi Sportin Tommi Tikalle yhden ottelun pelikiellon perjantain HIFK-ottelussa tapahtuneesta laitataklauksesta. Tällä kaudella kelvolliset tehot 6+5=11 latonut hyökkääjä on jo kakkunsa lusinut, sillä hän oli väliaikaisessa pelikiellossa viime viikon HPK-mittelössä.

Viime kaudella kokonaan ilman maaleja jäänyt ja todella erikoiset tehot 0+20=20 iskenyt suhteellisen kovaotteinen hyökkääjä johtaa tänään joukkueensa kakkosketjua KalPaa vastaan pelattavassa vierasottelussa.

Samanlaisen kakun sai myös TPS:n tähtipakki Ilkka Heikkinen. Kuluvalla kaudella tehot 4+13=17 iskeneen puolustajan sanktio on seurausta lauantain KooKoo-pelin tilanteesta, jossa hän huitoi kouvolalaisten pelaajaa.

Kun 2-5-tappioon päättyneen ottelun toisen erän alussa pellolle lentänyt Heikkinen ei vielä ole tuomiota suorittanut, jää häneltä keskiviikkona pelattava kotimittelö Jukureita vastaan väliin.

Liigassa pelataan keskiviikkona viiden ottelun kierros tuttuun tapaan kello 18.30 alkaen. KalPa-Sport ja TPS-Jukurit -pelien lisäksi ohjelmassa ovat kamppailut HIFK-SaiPa, JYP-HPK ja Kärpät-KooKoo.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…