Patrik Laineen maaginen temppu löi ällikällä – NHL-tähdeltä mieletön paljastus: ”En ole nähnyt koskaan ennen”

© Kuva: Getty Images

NHL:n viikon pelaajaksi taannoin valittu Patrik Laine häkellyttää taalajäillä. Marraskuussa ketsuppipullon korkin maata kiertävälle radalle lähettänyt suomalainen nousi maagisen kuun ansiosta jo sarjan maalipörssin keulille. Nyt häkkejä on kasassa komeat 21 kappaletta.

Suomalaisen mielenvikainen panos on saanut myös joukkuekaveri Blake Wheelerin täysin pois tolaltaan.

– Yhdentoista maalin viikko on jotain, mitä en ole nähnyt koskaan ennen, taalajäillä jo vuosia pelannut ja siellä kaudella 2008-09 debytoinut joukkueensa kippari myönsi NHL.com/fi-sivuston mukaan.

NHL-uransa Boston Bruinsin sotisovassa aloittaneen Phoenix Coyotes -varauksen kommenteista voisi päätellä sen, että Laineen niskaan sieltä täältä satanut rapa vain tsemppasi suomalaista eikä suinkaan saanut häntä provosoitumaan.

– Hän on juuri sellainen pelaaja, että kun joku kysyy, miksi maaleja ei ole tullut muutamaan peliin, niin sitten hän tekee jotain tuollaista.

Taalajäillä runkosarjassa 100 osuman rajan puhkaissut – nyt niitä on kasassa jo 101 – Laine kommentoi kolminumeroiselle maalimäärälle pääsemistä varsin mielenkiintoisin sanakääntein.

– Tiesin, että kyllä se sieltä aikanaan tulee, kun vain jaksaa painaa hommia. Hyvä saada tämä pois alta, jotta voin alkaa tavoitella 200 maalin rajaa.