Mitä ihmettä? Stanley Cup -mestariluotsi arvostelee NHL-supertähden ratkaisua: ”Hän päätti ettei enää tarvinnut heitä”

© Kuva: Getty Images

Pitkään New York Islandersin kapteenina toiminut tähtisentteri John Tavares pelaa ensi yönä Suomen aikaa ensimmäistä kertaa vanhaa seuraansa vastaan, kun miehen nykyinen joukkue Toronto Maple Leafs isännöi kotiareenallaan ”saarelaisia”.

Islanders-luotsi Barry Trotz aloitti oman psykologisen sodankäyntinsä jo hyvissä ajoin, sillä kesällä joukkueen peräsimeen Stanley Cup -mestari Washington Capitalsista siirtynyt valmentaja vihjasi toimittajille, etteivät kaikki Tavaresin entiset joukkuetoverit katsoneet hyvällä miehen päätöstä jättää seura.

– Tiedän hänellä olevan paljon hyviä ystäviä kopissamme, mutta luulen että he ovat hiukan loukkaantuneita hänen päätöksestään (lähteä). He ymmärtävät ratkaisun, mutta olisivat halunneet olla edelleen hänen joukkuetovereitaan, mutta hän päätti ettei enää tarvinnut heitä, Trotz täräytti Sportsnetin NHL-toimittaja Chris Johnstonin mukaan.

Heinäkuun alussa vapaaksi agentiksi tullut Tavares solmi monien Isles-fanien pettymykseksi seitsenvuotisen ja 77 miljoonan dollarin sopimuksen Maple Leafsin kanssa.