NHL:ssä jysäytettiin vaihtokauppa: Pittsburgh Penguins pisti taiturimaisen hyökkääjän lihoiksi!

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pittsburgh Penguins ja Anaheim Ducks viimeistelivät maanantaina pienimuotoisen vaihtokaupan. Penguins lähetti Kalifornian lämpöön hyökkääjä Daniel Sprongin, kun taas Ducks antoi vastikkeena puolustaja Marcus Petterssonin.

Kesällä 2015 toisella kierroksella (46.) varatun Sprongin nimi on pyörinyt jo pitkään siirtohuhuissa, joten vaihtokauppa oli vain ajan kysymys. 21-vuotias hyökkääjätaituri ei koskaan päässyt lyömään läpi Penguinsissa vaikka häneltä odotettiin suuria asioita. Hollantilaiskanadalainen pelasi tällä kaudella NHL:ssä 16 ottelua vaatimattomin tehoin 0+4.

Penguinsin puolustukseen saapuva Pettersson on pelannut tällä kaudella 27 ottelua NHL:ssä tehopistein 0+6. 194-senttinen ruotsalaisjärkäle on Ducksin kesän 2014 toisen kierroksen 38. varaus.

Lue myös: Toronto kauppasi hyökkääjänsä William Nylanderin tieltä – tilalle AHL:n pistetykki

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!