NHL:n tulikuuma tähti huimaan temppuun – Aleksander Barkov isona osana mukana takaamassa historiaa

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin Jonathan Huberdeau jatkoi jälleen viime yönä taalajäiden maagista virettään. Pantteripaitojen kakkosketjun laituri saalisti 3-2-jatkoaikavoittoon päättyneessä Buffalo Sabres -pelissä kaksi syöttöpinnaa.

Tuo ei ole kanadalaiselle suinkaan harvinaista herkkua, sillä nyt hän on nakuttanut kaksi syöttöä per peli peräti neljässä edellisessä mittelössä.

Tällä kaudella tehot 5+21=26 latoneesta hyökkäjäästä tuli Floridan seurahistorian ensimmäinen pelaaja, joka on pystynyt saalistamaan neljässä pelissä peräkkäin nuo mainitut kaksi syöttöpistettä.

Jos kanadalaista omanlaisen ennätyksen tekeminen kiinnostaa, tulee hänen lähettää kiitokset Aleksander Barkovin suuntaan. Suomalainen nimittäin päätti viime yön Sabres-pelin jatkoaikamaaliin, jossa nimenomaan Huberdeau kunnostautui alustajana tähän tyyliin.