Mikael Granlund huimassa iskussa! Rikkoi hienon rajapyykin, syötteli joukkuekaverinsa lähelle upeaa ennätystä

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin Mikael Granlund oli yöllä kovalla pelipäällä, kun hän nakutti peräti kolme syöttöpinnaa 7-1-murskavoittoon päättyneessä Montreal Canadiens -pelissä. Tehotilastoon lukeman +3 saalistaneen suomalaisen alustuksista kaksi johti Matt Dumban tekemiin maaleihin.

Tällä kaudella tehot 12+9=21 iskenyt Dumba kasvatti noilla maaleillaan johtoa pakkien pistepörssin piikissä. Tästä eittämättä edes jonkinlainen kiitos kuuluu vuoden 2011 maailmanmestarille.

Pakin keikkuminen maalipörssin kärjessä on jonkin sortin sensaatio, sillä ennen tätä kautta Dumban osalta yhden runkosarjakauden ennätys on 14 osumaa menneeltä sesongilta. Nyt tuo rekordi menee romukoppaan, että heilahtaa.

Suomalainen puolestaan rikkoi ensimmäisenä Wild-pelaajana tällä kaudella 30 pinnan rajan, kun hänen saldonsa on nyt 11+20=31.

Ottelun muista sinivalkoisista Habsin Antti Niemi otettiin vaihtoon päätöserässä, Artturi Lehkonen ja Jesperi Kotkaniemi puolestaan jäivät pisteittä.

Lisäksi kummankin joukkueen leiristä oli pois yksi suomalainen. Wildista huilasi kippari Mikko Koivu loukkaantumisen takia ja samasta syystä oli sivussa myös Canadiensin Joel Armia.

Mittelön maalikoosteen näet täältä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.