Hirvittävä uutinen: Kovia tehoja nakuttaneen suomalaisen NHL-lupauksen koko kausi on ohi!

© Kuva: Ilari Isotalo

NHL:n läntisessä konferenssissa keskikastin alapuolella kamppaileva Vancouver Canucks tiedotti nettisivuillaan, että suomalaispakki Olli Juolevin osalta kausi on ohi. AHL:n 18 ottelussa komeat tehot 1+12=13 nakuttaneelle Utica Cometsin puolustajalle tehtiin äskettäin onnistunut polvileikkaus.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari pystyy palaamaan tositoimiin vasta puolen vuoden päästä, kesällä odottaville harjoitusleireille.

Tämän pituiset loukkaantumiset ovat luonnollisesti aina äärimmäisen suuria pettymyksiä, mutta Juolevin kohdalla se sattuu mahdollisesti vieläkin enemmän.

Suomalainen on nimittäin päässyt AHL:n arkeen loistavasti käsiksi, kun nuo mainitut 13 pinnaa oikeuttavat tulospakkien pistepörssissä vielä toistaiseksi komeasti kahdeksannelle sijalle. Tulokaspakkien syöttöpörssissä hän on sen sijaan peräti neljäntenä.