Eikä! EHT-turnaus kostautui liigajoukkueelle pahimmalla mahdollisella tavalla – kummatkin tähdet lasarettiin

© Kuva: Ilari Isotalo

Viime viikon lopulla Tampereella ja ympäri Venäjää pelattu jääkiekon Euro Hockey Tourin turnaus kävi etenkin TPS:lle todella kalliiksi. Joukkue nimittäin tiedotti nettisivuillaan, että Leijonien paitaa kantaneet hyökkääjä Oula Palve ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat nyt loukkaantuneina.

Kummankin tilanne on todella mystinen, sillä tähtikaksikon kohdalla ei puhuta mitään paluuarvioista. Duosta tiedetään vain se, että he ovat lisätutkimuksissa.

Palve iski Suomelle turnauksessa yhden osuman, Tirronen puolestaan torjui Leijonille ainoaksi jääneen Ruotsi-voiton.

TPS:ää koetellaan loukkaantumisten suhteen muutenkin kovalla kädellä. Joukkueen tiedotteen mukaan sivussa ovat myös kuukauden päivät huiliva Lauri Korpikoski ja kolmisen viikkoa sivussa oleva Otto Nieminen sekä Hannu Kuru ja Ilari Filppula, joiden tilanteita tutkitaan päivä kerrallaan.