Yllättäjä venynyt NHL:ssä huimaan liitoon – sivusi jo vuosia vanhaa ennätystä

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Minnesota Wildin Matt Dumba on kuin varkain noussut joukkueensa yhdeksi tärkeimmäksi pelaajaksi tuloksentekoa mietittäessä. NHL:ssä kausikohtaisesti parhaimmillaan 50 pinnaa runkosarjassa takonut pakki viilettää jo seitsemän ottelun pisteputkessa.

Tuo on Wildin seurahistoriassa puolustajien jaettu ennätys. Ryan Suter äityi samanlaisiin liekkeihin urallaan kahdesti vuonna 2013, kun sekä alkukeväästä että joulukuussa hän venytti putkensa seitsemään mittelöön.

Yhden syöttöpisteen Arizona Coyotesia vastaan saalistaneen ja tehotilastoon järkyttävän huonon lukeman -4 ”keränneen” Dumban pinna ei auttanut joukkuetta voittoon. Kojoottipaidat veivät pidemmän korren voitettuaan pelin numeroin 4-3. Wildin Mikko Koivu saalisti yhden syötön.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!