Vihdoin pelikunnossa! Los Angeles Kingsin tähtimaalivahti palaamassa kaukaloon

© Kuva: Getty Images

NHL:n läntisen konferenssin viimeiselle sijalle juuttunut Los Angeles Kings on saamassa kokoonpanoonsa todella tärkeän lisän, sillä seuran tähtivahti Jonathan Quick on vihdoin toipunut pelikuntoon!

Vasta neljä ottelua tällä kaudella pelannut 32-vuotias, joukkueensa kahteen Stanley Cupin voittoon takavuosina johdattanut jenkkiveskari on seurannut sivusta joukkueensa edelliset 12 ottelua. Mies palasi polvioperaationsa jäljiltä harjoituksiin tiistaina, eikä paluu tositoimiin ole enää kuin päivien kysymys.

Quickin paluu tulee Kingsille enemmän kuin hyvään saumaan, sillä valmentajaansakin jo vaihtanut joukkue on valahtanut läntisen konferenssin sarjataulukossa jo yhdeksän pisteen päähän viimeisestä pudotuspelipaikasta.