Video: Tältä näyttää eliitti pelintekijä! Sebastian Aho vietti jälleen useamman tehopisteen iltaa

© Kuva: Getty Images
Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Muutaman heikommin sujuneen kamppailun jälkeen Sebastian Aho oli taas tutussa iskussa. Hän saalisti kaksi syöttöpistettä viime yön ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan. Tehot eivät kuitenkaan riittäneet voittoon, vaan Detroit vei ottelun rankkareiden jälkeen lukemin 3-4.

Erityisen komea oli Ahon ensimmäinen syöttöpiste. Teuvo Teräväinen siirsi kiekon suomalaissentterin lapaan ja Ahon aivot alkoivat saman tien raksuttaa. Kiekkoprofessori teki nopean analyysin tilanteesta ja käytti saamansa tilan hyödykseen. Hän tarjoili jäätä pitkin napakan ohjurin Micheal Ferlandille, jonka lapa oli jäänyt vapaaksi neliön keskelle.

17 pelatun ottelun jälkeen Aholla on nyt kasassa tehot 4+16.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!