Taas pisteille! Mestiksestä naarattu hyökkääjä jatkoi huimaa alkuaan Liigassa – nousi jo ykkössentteriksi

© Kuva: Juha Tamminen

Liigaan täksi kaudeksi palannut Niclas Lucenius on saanut uuden arkensa HPK:ssa käyntiin loistavalla tavalla. Kauden kolmessa pelissä tehot 0+3=3 iskenyt sentteri on saanut Kerhossa vastuuta kiitettävästi.

Esimerkiksi lauantaina HIFK:ta vastaan hän viiletti joukkueensa ykkösketjun sentterinä laidoillaan Philippe Cornet ja Eetu Tuulola. Lauantaina Lucenius (0+1) jatkoi kolmen pelin pisteputkeaan pelattuaan reilut 17 minuuttia. HPK voitti ottelun jatkoajalla lukemin 4-3.

Häviö oli HIFK:lle jo seitsemäs perättäinen, ja helsinkiläiset ”venyivät” noloon ennätykseen. Kyseessä on joukkueen kautta aikain pisin tappioputki.

Hämeenlinnalaisten tuore kasvo liekehti syksyllä Mestis-joukkue LeKin paidassa. Alkukauden 15 ottelussa syntyi komeat tehot 5+18=23. Lucenius on pelannut Liigassa edellisen kerran kaudella 2015-16 edustettuaan Sportia.