Vaikka Montreal Canadiens hävisi viime yönä Edmonton Oilersille tylysti numeroin 2-6, jatkoi joukkueen kakkosketjun sentterinä viilettänyt Max Domi syksyn mahtavaa iskukykyään. Hyökkääjä napautti ottelun avauserässä jo sesongin kymmenennen maalinsa.

Tuo on enemmän jo tässä vaiheessa, kuin koko viime tai sitä edellisen kauden maalimäärä per runkosarja. Sekä kaudella 2016-17 että 2017-18 osumia syntyi yhdeksän per sesonki. Debyyttikaudella 2015-16 Arizona Coyotesin sotisovassa Domi maalasi 18 kertaa.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Max Domi recorded his 10th goal of the season, the most since his rookie campaign in 2015-16 (18). #NHLStats #MTLvsEDM

Maalimäärät osoittavat sen, että 23-vuotiasta kanadalaista voi todellakin kuvailla superyllättäjäksi. Jos hän etenee läpi talven alkukauden tahtiin, syntyy runkosarjassa 45-46 häkkiä.