NHL-pelaajat haukkuivat valmennuksen, mutta on sitä osattu Suomessakin: muistatko tämän takavuosien videon?

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Ottawa Senators on kohahduttanut kiekkomaailmaa jälleen kerran. Viimeisimmässä kohussa joukkueen pelaajat pilkkasivat apuvalmentaja Martin Raymondia. Irvailu päätyi uberkuljettajan videokameralle, ja kuski julkaisi videomateriaalin netissä.

NHL-pelaajien puheille on helppo naureskella. Siitä ei kuitenkaan ole kauaa, kun vastaavanlainen kohu jylläsi Suomessa.

Vuonna 2010 Suomen U20-maajoukkueen ympärillä kuohui. Tuolloin Nuorten Leijonien maalivahti Joni Ortio pilkkasi päävalmentaja Hannu Jortikkaa muun joukkueen edessä. Imitaatio, jota ei voi hyvällä omatunnolla sanoa imartelevaksi, levisi kuin maastopalo.

Videon pääset katsomaan tästä. Varoitus: video sisältää huonoa kielenkäyttöä.

Nykyään Ortio pelaa KHL-kiekkoa Vityaz Podolskissa. Hän on edustanut Suomea nuorten kisojen jälkeenkin. Ortio puki Leijonat-paidan päälleen vuoden 2013 MM-kisoissa. Keväällä 2017 hän oli kisoissa kolmosvahdin roolissa.

Lue myös: MITÄ IHMETTÄ? NHL-pelurit haukkuvat valmentajansa – nolo video levisi julkisuuteen