Mitä ihmettä? Viime kevään NHL-sensaation tehot täysin hukassa – olympialaisten maalikuningas passitettiin farmiin

© Kuva: Getty Images

Jos Jesse Puljujärvellä ei ole ollut helppoa alkukaudesta NHL:ssä, ei hän ole asiansa kanssa läheskään yksin.

Boston Bruins joutui nimittäin tekemään yllättävän ratkaisun, kun se lähetti yhdysvaltalaishyökkääjä Ryan Donaton farmiin. 22-vuotias pelaaja on esiintynyt alkukaudesta heikosti, eikä 11 otteluun ole syntynyt kuin yksi osuma.

Vielä viime keväänä Donato loisti Bruinsin paidassa, kun hän viimeisteli 12 otteluun yhdeksän (5+4) tehopistettä. Seurajoukkuekauden lisäksi hän säkenöi olympialaisissa, jossa hän voitti maalipörssin. Viiteen otteluun nuorukainen tehtaili kuusi (5+1) tehopistettä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.