Hallitsevan Stanley Cup -mestari Washington Capitalsin viime yönä numeroin 6-4 kaatanut Montreal Canadiens kruunasi komean pelinsä uskomattomaan ennätykseen. Habs iski yhden joukkueen toimesta NHL:n historian kaksi nopeinta maalia aivan pelin loppuhetkillä.

Max Domi vastasi 5-4-voittomaalista digitaalien näyttäessä aikaa 59.38. Seuraavan kerran pikkumusta oli Capsin repussa ainoastaan kaksi sekuntia myöhemmin – eli siis todellakin ajassa 59.40. Ennätystenkirjat uuteen uskoon yhdessä Domin kanssa pisti kiekon tyhjään rysään toimittanut Joel Armia.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Two goals in two seconds.

The @CanadiensMTL established an NHL record for the fastest two goals by one team. #NHLStats #WSHvsMTL

Kuten kuvitella voisi, ei ennätystä rikota ehkä koskaan. Videon Armian osumasta voit katsoa painamalla tätä.

Kamppailu oli suomalaisittain muutenkin yhtä juhlaa. Armian (1+1) lisäksi pisteille ylsivät myös hänen ketjukaverit Jesperi Kotkaniemi (2+0) ja Artturi Lehkonen (0+1).