Viime kaudella liigajoukkue KalPan paidassa runkosarjan 60 ottelussa tehoin 15+24=39 viilettänyt ja vielä päälle pudotuspeleissä kuusi kamppailua lukemin 2+4=6 pelannut Mathew Maione on kovassa tikissä KHL:ssäkin.

Dinamo Riikaa edustava kanadalais-italialainen oli nimittäin sarjan tähdistöpelin ääniharava. Sarjan sivuilla kirjoitettiin, että fanit saivat äänestää jokaisesta divisioonasta tähdistöpeliin kaksi pakkia ja kaksi hyökkääjää, ja eniten ääniä (2 536) keräsi tällä kaudella tehot 6+21=27 latonut Maione.

Toiseksi kovin äänirohmu oli TsSKA Moskovan Kirill Kaprizov 2 425 äänellä.

Maione oli ilmeisen yllättynyt huimasta suosiostaan.

– Tämä on todellinen yllätys minulle. Minä todellakin ymmärsin, että fanit pitävät tyylistäni pelata. Olen iloinen voidessani olla tässä tapahtumassa mukana hienojen pelaajien kanssa.

Nyt Maione haluaa vastata fanien huutoon tähdistötapahtumassa parhaalla mahdollisella tavalla.

– En usko, että minulla olisi tarpeeksi aikaa valmistella erilaisia temppuja, mutta teen kaikkeni viihdyttääkseni faneja, tehopakki veisteli.

Tähdistötapahtuma käydään tammikuussa 2019.

Torstaina Maionella oli kaksijakoinen ilta KHL:ssä. Hänen edustamansa Dinamo Riika menetti Nizhni Novgorodia vastaan kahden maalin johdon, mutta lopulta latvialaiset painoivat 3-2-jatkoaikavoittoon. Toisaalta Maione jäi pisteittä.