Liiga: Lukko kelpaa lapulle jälleen

Liiga
Lukko – Ässät
Perjantai 18.30

Unibetilta helpot rahat pois

Onni ei ollut keskiviikkona puolellamme. Lukko pelasi hyvän pelin ja Oskari Setänen piti Pelicansin kiriyritykset aisoissa aina ottelun loppusekunneille saakka. Ei kuitenkaan loppuun saakka, sillä Pelicans sai tasoituksensa pelattuaan lopun ilman maalivahtia.

Emme kuitenkaan ajatelleet luovuttaa Lukon suhteen. Perjantaina vastaan asettuu Ässät, joka on vastustajana helpompi. Lukon kotiyleisö ei ole hetkeen päässyt juhlimaan voittoa. Vaikka kerroin tällä kertaa on Pelicans-ottelua matalampi, on Unibetltä saatava 1,83 silti riittävästi.

Ässien voittoputki jää lyhyeksi

Ässät on taapertanut ennenkuulumattoman huonon alkukauden. Meno varmasti paranee valmentajanvaihdoksen myötä, mutta runkosarjan jumbosija lienee silti jo lähes varma. Joukkue otti jo lupaavan kolmen pelin mittaisen voittoputken, joka katkesi viimein edellisottelussa Tapparaa vastaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että ihan numeroidensa veroiseen lentoon Ässät ei lähtenyt. HIFK:ta ja KalPaa vastaan sillä oli onnikin puolellaan.

Lukko pelasi mielestämme loistopelin Pelicansia vastaan. Se olisi ansainnut voiton, vaikka Pelicansilla oli epäonnea tolppalaukausten myötä. Lukko kuitenkin loi kahdessa ensimmäisessä erässä enemmän paikkoja parhaalta maalintekosektorilta.

Poimitaan talteen siis Unibetin tarjous 1,83 Lukon voitolle. Mikäli tili ei vielä ole avattuna, kannattaa napata uuden asiakkaan 100 euron riskitön veto.

Tienaa Lukon voitolla 183€ – tee näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto Lukon voitolle otteluun Lukko – Ässät. Jos Lukko voittaa, saat 183€ voiton riskittömän 100€ vedon avulla. Jos Lukko häviää, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Tarjous ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia.