Liiga: Coolbetiltä aikainen joululahja – KalPan voitolla 690 euron jättitili!

Liiga
Jukurit – KalPa
Perjantai 18.30

Aikainen joululahja Coolbetiltä

Vaikka joulukalenteriluukkuja saa avata vasta huomenna, päätimme napata Coolbetin aikaisen joululahjan jo näin marraskuun puolella.

Mikkelissä pelataan paikallispelihenkinen Jukurit-KalPa, jossa kuopiolaisilla on todellinen revanssin paikka. Ensin se menetti täysin varmalta näyttäneen kotivoittonsa Jukurien loppukirin edessä kotikentällään. Tätä seurasi vielä rumempi mahalasku, kun KalPa hävisi Mikkelissä lokakuun lopussa peräti 5-1. Latausta ei siis hiljalleen otteitaan parantaneelta KalPalta puutu!

Kokoonpanot puoltavat vieraita

Perjantain otteluun KalPa lähtee hyvällä kokoonpanolla, mukaan saadaan myös sivussa ollut hyökkääjä Alexander Ruuttu. Maalilla pelaa odotetusti ykkösvahti Denis Godla, jonka esitykset ovat mielestämme parantuneet kauden vanhetessa. Jukurit antaa tänään tasoitusta, kun Sami Rajaniemi on luukkuvahtina. Pienikokoinen Juhana Aho on toki torjunut oikein hyvin pelaamissaan otteluissa, mutta pienten marginaalien kerroinpelissä tällainen muutos tuo juuri ne ratkaisevat kymmenykset nopeiden vedonlyöjien eduksi.

Ota siis nopeasti talteen CoolBetin 2,80 – emme usko sen kestävän pelin alkuun saakka. Jos olet CoolBetin uusi asiakas, saat suurimman edun tuplaamalla ensin 150 euron ensitalletuksesi ja pelaamalla sitten saamasi 300 euroa KalPan voitolle kertoimella 2,80.

Tällä tavoin tehdään 690 euroa, emmekä oikein millään keksi edullisempaa tapaa rahantekoon tänä perjantaina!

Tuplaa ensitalletuksesi ja pelaa vihje:

1. Siirry Coolbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus koodilla COOL150.
3. Lyö veto otteluun Jukurit – KalPa ja kohteeseen KalPa voittaa. Jos KalPa voittaa vähintään kahdella maalilla, sijoittamasi summa poikii sinulle 2,80-kertaisen potin.

Mikäli maksimoit etusi ja talletat 150€, saat 300€ pelirahaa. Tämän sijoittamalla voit tehdä jopa 690 euron tilin!