Kolminkertainen Suomen mestari palaamassa Liigaan? Vahti ajautunut pieneen rooliin Ruotsissa

© Kuva: Juha Tamminen

Tomi Karhusella on mahdollisesti edessä jälleen uuden työnantajan etsiminen. Suomalaisvahti on pelannut tällä kaudella 13 SHL-ottelua Brynäsin riveissä. Hänen torjuntaprosenttinsa on noissa kamppailuissa ollut 91,6.

Karhunen palkattiin alunperin paikkaamaan loukkaantunutta ykkösvahti Joacim Erikssonia. Nyt ruotsalaisvahti on tervehtynyt, eikä Karhusen palveluksille ole enää käyttöä. Hän on vapaa etsimään uutta työnantajaa.

Viime kaudella Karhunen torjui peräti kolmessa eri joukkueessa: Kunlun Red Starsissa, Vityaz Podolskissa ja HC Ambri-Piottassa. Hän on urallaan voittanut kaksi Suomen mestaruutta Kärpissä ja yhden Tapparassa.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️