Kärpät kaappasi huippuvahvistuksen! Leijonat-konkari avaa siirron taustoja: ”Tätä ei varmaan moni tiedä”

© Kuva: www.severstalclub.ru

Oulun Kärppien riveissä nähdään loppukauden ajan kova pelimies.

Kärpät tiedotti nimittäin aiemmin marraskuussa, että se on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Oskar Osalan kanssa.

Siirto tuli pienoisena yllätyksenä, sillä kokenut suomalaishyökkääjä on yhä kova kansainvälisen tason pelimies. Osala on pelannut viime vuodet KHL:ssä, jossa hän on edustanut Metallurg Magnitogorskia.

Tällä kaudella hyökkääjä ei ole pelannut kuitenkaan vielä missään, sillä hän otti omaa aikaa ja piti hieman taukoa jääkiekosta. Lopulta kuitenkin pimenevät syysillat ja Kärpät-luotsi Mikko Manner saivat miehen takaisin kaukaloon.

– Tätä ei varmaan moni tiedä, mutta Mamba (Manner) ehti toissa kaudella oman työnsä ohella katsomaan minun yli puolen kauden kaikki vaihdot. Hän analysoi joka vaihdon ja laittoi viestiä. Se kehitti minua paljon pelaajana. Mamba tietää just eikä melkein, millainen pelaaja olen, Osala kehui Kärppien haastattelussa.

Kokeneen hyökkääjän mukaan oululaisseura oli tässä vaiheessa uraa paras vaihtoehto, koska valmentaja ja pelityyli vetivät puoleensa. Osala uskoo, että hän voi kehittyä pelaajana hyvin tutussa valmennuksessa.

Näet Osalan haastattelun kokonaisuudessaan alta tai täältä.