Huippulupauksen pikkuveli pelaa tänään ensimmäisen Liiga-pelinsä – varataan kesällä NHL:ään

© Kuva: Juha Tamminen

Lukon kokoonpanossa nähdään tänään nuorta verta. 17-vuotias Antti Saarela pelaa raumalaisten riveissä ensimmäisen Liiga-ottelunsa Pelicansia vastaan. Hän oli viime kaudella kerran 13. hyökkääjä, mutta ei päässyt jäälle. Nyt hän on pelaavassa kokoonpanossa.

Saarela on mahdollisuus varata NHL:ään ensi kesänä. Tällä kaudella hän on pelannut 19 ottelua A-nuorten SM-liigassa ja tehnyt 14 tehopistettä. Onnistuneet Liiga-ottelut olisivat iso noste kykyjenetsijöiden kirjoissa.

Hänen isoveljensa Aleksi Saarela pelaa tällä kaudella AHL:ää Charlotte Checkersin joukkueessa. 18 ottelussa hän on summannut kymmenen tehopistettä. Isoveli varattiin NHL:ään kesällä 2015 kolmannella kierroksella.