Viimeinen kausi Liigassa? Suomalainen superlupaus unelmoi jo NHL:stä – ”Haaveena pikkupojasta asti”

© Kuva: Taneli Niinimäki

Kärppien Rasmus Kuparia ei nähdä välttämättä enää ensi kaudella Liigassa, uutisoi Leijonat.com.

Vasta 18-vuotias hyökkääjä pelaa parhaillaan lainasopimuksella Kärpissä, mutta ensi kaudella hänet saatetaan nähdä Pohjois-Amerikassa. Kupari solmi kesällä kolmivuotisen NHL-tulokassopimuksen Los Angeles Kingsin kanssa, johon tie voi viedä jo yhden vahvan Liiga-kauden jälkeen.

– Oli hienoa, että saatiin heti sopimus aikaan Kingsin kanssa. Itsellä oli aika kirkkaana mielessä, että ainakin yksi vuosi pelataan vielä Kärpissä ja Suomessa. Nyt saa kasvaa ja kehittyä rauhassa täällä.

– Ei ole kuitenkaan muuta kuin hyvää sanottavaa Kingsin organisaatiosta. Kävin kesällä pyörähtämässä siellä, niin kaupunki vaikuttaa hienolta ja puitteet ovat huikeat. Toivotaan, että jonain päivänä saan pelata siellä, Kupari kommentoi Leijonat.comille.

Onko se sitten jo ensi kausi, jolloin NHL-organisaatio voisi olla Liigaa parempi vaihtoehto?

– Kyllähän tavoite on aina päästä pelaamaan NHL:ssä. Se on ollut haaveena pikkupojasta asti, Kärppien hyökkääjä totesi.

Tällä kaudella Kupari on muodostanut Kärpissä todella vahvan ketjun yhdessä Mika Pyörälän ja Aleksi Heponiemen kanssa. 12 otteluun nuorukainen on viimeistellyt tehopisteet 3+5=8.

Pääset Kuparin alkuperäiseen haastatteluun tästä.