Nashvillle Predatorsin kanadalaishyökkääjä Austin Watson sai syyskuussa NHL:ltä pelikiellon kaukalon ulkopuolisista tapahtumista, kun miehen todettiin pahoinpidelleen tyttöystäväänsä.

Aluksi 27 ottelun pelikielto aleni lopulta välimieskäsittelyssä 18 otteluun.

Nyt tyttöystävä Jenn Guardino on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan kyseessä ei olisikaan ollut pahoinpitely.

– Austin Watson ei ole koskaan lyönyt, eikä tule koskaan lyömään minua, Guardino kirjoitti ESPN:n mukaan.

Guardino kertoo taistelleensa useita vuosia alkoholismia vastaan ja käyvänsä aktiivisesti AA-kerhon kokouksissa. Hänen mukaansa kesällä tapahtunut välikohtaus, jossa poliisit saapuivat paikalle johtui hänen päihtymyksestään.

– Olen onnekas, että olen saanut Austinin tukemaan minua paranemisesssani. Hoidimme asian kesällä huonosti ja ymmärrämme, että meidän on jatkossa tehtävä parempia ratkaisuja jotta asiat järjestyvät. Otan täyden vastuun mitä tuolloin tapahtui, Guardino toteaa.

Guardino kertoi myös haluavansa pyytää anteeksi asiasta aiheutunutta negatiivista julkisuutta koko Nashville Predatorsin seurayhteisöltä sekä Nashvillen kaupungilta.

Watsonin NHL:tä saama pelikielto päättyy marraskuun puolivälissä ja hänellä on mahdollisuus palata kaukaloon 16.marraskuuta pelattavaan otteluun Arizona Coyotesia vastaan.