Tulikuuma suomalaistähti! Mikael Granlund ratkaisi NHL-pelin upealla tavalla – venytti hurjaa pisteputkeaan

© Kuva: Getty Images

Mikael Granlund nousi tehoilla 1+1 Minnesota Wildin ykköstähdeksi, kun joukkue kaatoi Edmonton Oilersin vieraskaukalossa maalein 4-3.

Suomalaistähti loisti tiukan pelin sankarina kolmannessa erässä, kun hyökkääjä tykitti pelin ratkaisseen voittomaalin komealla tavalla. Osuma yllätti Cam Talbotin täysin – Oilers-vahti jäi hurjan kudin edessä ilman mahdollisuuksia.

Granlund venytti tehoillan turvin pisteputkensa jo yhdeksän ottelun mittaiseksi. Suomalaistähti on iskenyt nyt NHL-syksyn aikana 12 peliin jo tehot 6+6. Samalla Wildilla kulkee – joukkue on voittanut edellisistä seitsemästä pelistään kuusi.

Oilersin Jesse Puljujärvi katseli tappiopelin katsomosta käsin. Ottelu oli suomalaisen neljäs peräkkäinen kokoonpanon ulkopuolella.

Katso Granlundin hurja pommi tästä: