Tulevaisuuden huippupakki? Lukko sopimukseen nuoren kiekkotaiturin kanssa – ”Läpimurron kynnyksellä”

© Kuva: Juha Tamminen

Rauman Lukko on tehnyt tulevaisuutta silmäillen tärkeän jatkosopimuksen.

Liiga-seura tiedottaa, että 23-vuotias Roni Sevänen on solminut uuden kahden vuoden diilin. Näin ollen nuorukainen pysyy raumalaisseurassa aina kevääseen 2021 asti.

Uutinen on mieluisa Lukko-johdolle. Seväsestä odotetaan tulevaisuuden huippunimeä Liigaan – hän on osoittanut alkukaudesta pystyvänsä Liigassa hyvään kiekolliseen peliin.

– Tämä on meidän urheilustrategiamme mukainen sopimus. Kyseessä on nuori, Lukossa jo B-junioreista asti pelannut pelaaja, joka on nyt läpimurron kynnyksellä. Seura ja valmennus uskovat, että hänellä on vielä paljon potentiaalia ja näemme hänessä tulevaisuuden kärkikenttien puolustajan, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo.

– Sevänen on hyvä liikkumaan, eikä hän arkaile missään tilanteessa. Hän on viimeisen päälle joukkuepelaaja. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme yhdessä maaliin tämän sopimuksen kanssa. Molemmilla oli kova halu jatkaa yhteistyötä.

Eurasta maailmalle ponnistanut puolustaja on luutinut tällä kaudella Liigassa kuusi peliä tehoin 1+2=3. Hän on noussut Liigaan Mestis-seura KeuPa HT:n kautta – tähän mennessä vyöllä on yhteensä 87 runkosarjapeliä Lukosta.

– On hienoa jatkaa tätä tarinaa nimenomaan Raumalla. Lukossa kilpailu pelipaikoista on aina kovaa ja se on ainoastaan hyvä asia, sillä se potkii tekemään jatkuvasti entistä enemmän hommia. Se taas vie pelaajaa eteenpäin, Sevänen pohtii.

Lähde: Rauman Lukon tiedote


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?