Toronto Maple Leafs on ollut läpi alkukauden väkevässä iskussa. NHL:n ykkösjoukkueisiin tällä hetkellä kuuluva lauma keikkuu itäisen konferenssin kärjessä, vierastappioita se ei ole vielä kokenut ja lisäksi pistepörssin 20 parhaan joukossa on komeasti neljä Maple Leafs -soturia.

John Tavaresin ja Mitch Marnerin viime yönä järjestämä maali osoitti sen, miten korkealla vaahteranlehtipaitojen pelihuumori tällä hetkellä on.

Marner veivasi 4-2-maalia alustaessaan Winnipeg Jets -pelaajat täysin solmuun, ja passasi pikkumustan Tavaresille soolon jälkeen. Osuma jäi ottelussa lopulta viimeiseksi.

Myös Winnipeg on aloittanut kautensa vähintäänkin hyvin tappiosta huolimatta. Joukkue on kerännyt kymmenestä pelistä kuusi voittoa, ja se keikkuu läntisessä konferenssissa kolmantena 13 pinnan turvin kolmantena.