Espoo Bluesin maajoukkuehyökkääjä Annina Rajahuhta iski sunnuntaina peräti seitsemän maalia, kun hänen joukkueensa kaatoi TPS:n Naisten Liigan ottelussa hurjin luvuin 13-0. Kaksinkertainen olympiapronssimitalisti iski ensimmäiseen ja toiseen erään kolme maalia ja viimeiseenkin yhden.

Rajahuhdan lisäksi turkulaisten reppuun poikkeuksellisen kovat pisteet iskivät Minnamari Tuominen (1+4), Tinja Haukijärvi (0+5), Nelli Laitinen (1+3), Emmi Rakkolainen (1+3) ja Reetta Valkjärvi (0+4).

Bluesin joukkue oli hurjan nimekäs verrattuna haastaja TPS:ään, sillä esimerkiksi turkulaisten ykkössentteri oli iältään vasta 13-vuotias.

Isot ovat erot myös kymmenen runkosarjassa. Kun sitä on pelattu joukkueesta riippuen 9-11 ottelua, on viiden kärki tehnyt eroa viiteen viimeiseen selvästi. Kaikkien viiden ensimmäisen joukkueen maaliero on plussalla ja jälkimmäisten miinuksella.

Jutun kuvassa Minnamari Tuominen ja Annina Rajahuhta oikealla.