Patrik Laine kommentoi nöyryyttävää kohtaloaan – olisiko tässä ratkaisu suomalaisen ongelmiin?

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pisteiden valossa kautensa vaisusti aloittanut Patrik Laine on kokenut Jetsissä tällä kaudella paljon. Vaikka hanat ovat olleet pahasti tukossa (3+2=5) etenkin tasakentällisin, on suomalainen ollut ylivoimalla pelatessaan iskussa. Kauden viidestä pinnasta neljä on syntynyt nimenomaan ylivoimilla.

Toisaalta ailahtelua on tapahtunut myös ketjupolitiikassa, kun suomalaisen on nähty viilettävän jopa nelosketjussa. Vaikka tämä kuulostaa nöyryyttävältä, ei se näyttänyt saavan Lainetta katkeroitumaan.

– Mielestäni nelosketjussa pelaaminen oli vain seurausta siitä, kuinka olen pelannut. Minun on tehtävä töitä ja pystyttävä pelaamaan tasolla, johon pystyn. Sitä kautta yritän ansaita minuutteja takaisin, hyökkääjä kuittasi NBC:n mukaan.

Kuten alussa mainitut tilastoesimerkit kertovat, on Laine ollut tasakentällisin pelatessa uhkaavan tehoton. Kauden kaikki maalit ovat syntyneet ylivoimilla ja lisäksi tehotilaston lukema -3 on joukkueen huonoimpia.

Nyt NBC antoi oman näkemyksensä siihen, miten suomalainen mahdollisesti selättäisi murheet.

Lähteen mukaan Laineen ketjukavereina pitäisi olla sentteri Bryan Little ja tässä tapauksessa laituriksi asettuva Mathieu Perreault. Kyseinen duo voisi tehdä maalilingoksi tiedetylle suomalaiselle tilaa maalipaikkoja varten.

– Nämä kaksi kaveria ovat halukkaita tekemään röyhkeää työtä joka puolella kenttää. Kaudesta on pelattu vasta 11 peliä, joten otanta on pieni, mutta Little ja Perreault ovat esittäneet lupaavia otteita.

– Perreault on tunnettu pelaajana, joka parantaa hänen ympärillään olevien pelaajien suorituskykyä, sivustolla jatkettiin.

Winnipeg Jets jatkaa kauttansa loppuviikosta Helsingissä. Se back-to-back -peleissä Florida Panthersin.

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!