Mitä ihmettä! Video: Onko tässä NHL-kauden oudoin tuomio?

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin varsin erikoinen tuomio, kun Calgary Flamesin hyökkääjä Sam Bennettin tekemä 0-2 -osuma hylättiin Nashville Predatorsia vastaan pelatussa ottelussa.

Kotijoukkueena pelaavalle Predatorsille oli tuloillaan siirretty rangaistus (liikaa pelaajia jäällä), kun Flames-sentteri Sean Monahan karkasi puolittaiseen läpiajoon. Monahanin maalintekoyritys epäonnistui, jonka jälkeen irtokiekolle luistellut Bennett laittoi kiekon maaliin.

Maalia ei kuitenkaan hyväksytty, koska tuomari katsoi kiekon käyneen maalivahti Pekka Rinteen hallussa, vaikka asia ei näin ollutkaan. Tuomari ehti kuitenkin viheltämään pilliin, ennen kuin kiekko ylitti maaliviivan. Näin ollen tilanne säilyi 0-1 -lukemissa.

Calgary ei tästä kuitenkaan lannistunut vaan voitti ottelun maalein 0-3. Voiton takuumies oli maalivahti Mike Smith, joka venyi kamppailussa peräti 43 torjuntaan.

Voit katsoa hylätyn maalin yllä olevalta Youtube-videolta.