Mikä pettymys! Jesse Puljujärvi aloittaa kauden kolmosketjusta – ketjukaverit kakkoskorista

Edmonton Oilers aloittaa kautensa poikkeuksellisesti Göteborgissa ottelulla New Jersey Devilsiä vastaan. Hyvästä harjoituskaudesta huolimatta Jesse Puljujärvi viilettää kolmosketjussa.

Ketjukavereikseen Puljujärvi saa Jujhar Khairan ja Ryan Stromen. Viime kaudella kanadalaissentteri Strome teki tehot 13+21. Khaira puolestaan ylsi 69 ottelussaan tehoihin 11+10. Ylemmissä ketjuissa olisi ollut Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin kaltaisia ketjukavereita.

Oikean laidan hierarkiassa Puljujärven ohi ajoivat mielenkiintoiset nimet. 25-vuotias Ty Rattie on tähän asti pelannut lähinnä AHL:ssä. Kailer Yamamoto on myöhempi ensimmäisen kierroksen varaus Puljujärven varausvuodelta. Jenkkihyökkääjällä on NHL-kokemusta yhdeksän ottelun verran.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.