Maukkaat pisteet! Aleksander Barkovin kipparoima Florida nousi NHL:ssä voittoon todella harvinaisella tavalla

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers nousi yöllä maukkaaseen voittoon NY Islandersia vastaan jatkoajan päätteeksi. Pantteripaidat olivat toisella tauolla vielä 0-2-tappioasemassa, mutta päätöserän kaksi osumaa vievät pelin jatkoajalle. Mike Hoffmanin voittomaali takasi lopulta 2-3-voiton.

Tapa, jolla voitto tuli, oli joukkueelle harvinainen seuran historian mittapuulla. NHL:n viestintäosaston Twitter-tilin mukaan se oli vasta 17:s kerta, kun Panthers nousee päätöserässä useamman kuin yhden maalin takaa rinnalle ja voittoon.

Ykkössentteri Barkov nakutti ottelussa tehot 0+2=2.

Vaikka joukkue kahden pisteen saaliiseen ylsikin, on Floridaa koeteltu tällä kaudella kovasti. Sillä ei ole tilillään vielä yhtään varsinaisen peliajan voittoa.