Lukko ja Ässät piikittelivät toisiaan Facebookissa ennen Liigan derbyä – ”Suurissa kaupungeissa tehdään niin”

© Kuva: Ilari Isotalo
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kuten tyyliin kuuluu, ovat paikallispelit olleet urheilussa läpi historian erityisen tunteikkaita. Samaa voi sanoa myös lauantaisesta Ässien ja Lukon välisestä Satakunnan derbystä, jota ”sota” leimasi jo pelipäivän aamuna.

Lukon Facebookiin nimittäin kirjoitettiin aamutuimaan Ässiä melkoisesti provosoiva status.

– Huomenta. Se on Satakunnan derby -päivä Porissa. Ps. Porin Ässät, vieläkö tarvitsette tällaista?

Viestin ohessa oli Ässien väreissä oleva rahankeräyslipas. Porilaisjoukkue ei viestistä näyttänyt provosoituvan, vaan antoi melkoisen piikin raumalaisten suuntaan takaisin samalla kiitellen lippaasta.

– Kyllä kiitos! Kaikki apu on haastavassa taloudellisessa tilanteessa tarpeen!

Patapaitaisen joukkueen vastaus jatkui ohjeilla, joissa oli pientä vastapiikkiä Lukon suuntaan esimerkiksi liikennesääntöjen muodossa.

– Lentokoneet taivaalla ovat ok, niitä ei kannata huitoa tai hätistää pois.

– Täällä ihmiset matkustavat junilla. Sekin on ihan ok. Kaikissa suurissa kaupungeissa tehdään niin, Ässät veisteli viitaten siihen, ettei Raumalla ole omaa rautatieasemaa.

Porilaisjoukkue otti kauden 11:nnessä kamppailussaan vasta kolmannen voittonsa, kun se löi vieraansa voittolaukauskisan jälkeen numeroin 5-4.

Ässät on sarjan jumbo ja Lukkokin miehittää kolmanneksi viimeistä sijaa.

– Ei kannata viitata keskusteluissa paikallisten kanssa Liigan sarjataulukkoon juuri nyt…, porilaisjoukkueen tililtä kirjoitettiin ennen paikallismittelöä.

Koko keskustelun voit katsoa täältä tai alhaalta.

Joukkueiden urakat Liigassa jatkuvat ensi viikolla. Ässät vierailee keskiviikkona Mikkelissä ja Lukko isännöi torstaina Sportia.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS