Ässät taapertaa Liigassa syvällä. Viimeistä sijaa jo pitkän aikaa miehittänyt porilaislauma on kerännyt 14 pelaamastaan ottelustaan surkeat yhdeksän pinnaa neljällä voitolla. Niistä tosin vain yksi on tullut varsinaisella peliajalla.

Porilaisjoukkue kerää puhtaasi matemaattisesti ajateltaessa tällä kaudella noin 36 pistettä, jos alkukauden tahti ei hiljalleen ala muuttumaan.

Voisi kuvitella, että patapaitojen leirissä tunnelma on tuskainen. Samaa on havaittavissa myös muualla. Porissa ilmestyvä sanomalehti Satakunnan Kansa nimittäin lyttäsi Ässien räpellyksen lauantaina syvimpään suonsilmäkkeeseen.

Lehden sivuilla kirjoitetaan, että sen urheilutoimitus on valinnut kaikissa Ässien tämän kauden otteluissa porilaisjoukkueen kolme parasta pelaajaa. Paras pelaaja on saanut kolme pataa, toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden.

Nyt aviisi kuitenkin muutti toimintatapaansa.

– Illan patojen jakaminen siirtyy toistaiseksi tauolle. Asia voi muuttua, jos Ässät ilmoittautuu jossain vaiheessa tosissaan mukaan tämän kauden sarjaan, lehden Twitter-tilillä tylytettiin.

Asia jakoi Twitter-käyttäjien mielipiteitä laidasta laitaan. Satakunnan Kansan tviitin ja kommentteja voit lukea täältä tai alhaalta.

Satakunnan Kansa

@SatakunnanKansa
Illan patojen jakaminen siirtyy toistaiseksi tauolle. Asia voi muuttua, jos Ässät ilmoittautuu jossain vaiheessa tosissaan mukaan tämän kauden sarjaan. satakunnankansa.fi/a/201262789?c=…

Ässien kausi Liigassa jatkuu keskiviikkona ottelulla HPK:ta vastaan.