Legendaarisen venäläiskiekkoilija Igor Larionovin samanniminen poika jättää Kanadan junioriliiga OHL:ssä pelaavan Windsor Spitfiresin, kun kuluvaa kautta on pelattu vasta kahdeksan ottelua.

Seura kertoo tiedotteessaan 20-vuotiaan Igor Larionov juniorin haluavan pelata viimeiset ottelunsa nuorten sarjoissa USA:n puolella. Nuorukaisen uudesta seurasta ei vielä ole tietoa.

Detroitissa 1998 syntynyt Igor junior pelasi ensimmäiset kiekkovuotensa Yhdysvalloissa ennen siirtymistään kaudelle 2016-2017 Kanadaan junioriliiga QMJHL:ssa pelaavaan Québec Rempartsiin. Tämän jälkeen tie vei nyt taakse jäävään Spitfiresiin.

Toisen polven kiekkoilija takoi viime kaudella windsorilaisjoukkueen riveissä 32 otteluun 6 maalia ja 23 tehopistettä. Tällä kaudella pelaamissaan kahdeksassa ottelussa saldona oli vain kaksi syöttöpistettä.

Isä-Igor pelasi aikanaan upean uran saavuttaen Neuvostoliiton legendaarisen Punakoneen riveissä neljä MM-kultaa ja kaksi olympiavoittoa. NHL:ssa hän saavutti kolme Stanley Cupia Detroit Red Wingsin paidassa.

Hän lopetti uransa taalaliigassa kauteen 2003-04 ollessaan jo 43-vuotias.