© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

KHL: Jokerit kaataa kotonaan Sotshin – tuplakerroin uusille pelaajille!

Jokerit-Sotshi
Maanantaina 1.10 klo 18.30
KHL

Jokerit pelaa kotonaan Sotshia vastaan maanantai-iltana. Pystyykö vierailijat haastamaan Jokerit ottelun voitosta?

Jokerit voittanut Sotshi-peikon

Jokerit palasi voittojen tielle Slovan Bratislavan vieraana kahden tappion jälkeen. Viime ottelussa alkukaudelta tuttu tehokkuus palasi peliin, kun Jokerit nakutti viisi osumaa Slovanin verkkoon.

Sakari Manninen oli Slovan-pelissä liekeissä täräyttäen taululle tehot 2+2. Kuudella maalillaan Manninen on joukkueensa tehokkain pelaaja, voittomaalejakin kasassa on jo kolme. Jokerit on oman konferenssin kärkijoukkueena haluttu päänahka, joten joukkue joutuu illasta toiseen näyttämään parastaan. Kapteeni Peter Reginin loukkaantuminen ja pitkä poissaolo on iso isku Jokerien syyskauteen. Paikkaajia on löydyttävä.

Sotshin kauden alku on ollut vaikea, 12 pelatin ottelun jälkeen saldona on viisi voittoa ja seitsemän tappiota. Neljän tappion perään joukkue on nyt voittanut kaksi ottelua peräkkäin.

Sotshi on ollut Jokereille erittäin vaikea vastus KHL:ssä, mutta viime keväänä pudotuspelien avauskierroksella Jokerit mursi lopullisesti Sotshi-peikon ja eteni vakuuttavasti otteluparista jatkoon. Tämän kauden Sotshi näyttäisi olevan vaikeuksissa kenttätasapainon kanssa, joukkue päästää liikaa maaleja ja tekee niitä liian vähän. Suuret tähdet puuttuvat joukkueesta.

Jokerit lähtee kotikentällään suosikkina otteluun kuin otteluun paria vastustajaa lukuunottamatta. Lauri Marjamäen joukkue pelaa upeaa alkukautta ja joukkue on oikealla tiellä. Tällä kaudella menestystä voidaan todella hakea, mutta Jokereiden on oltava ilkeä kotijoukkue kaikille vierailijoille.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Jokerit -1 – kerroin 2.48 (normaalisti 1.74)

Jos Jokerit voittaa, voitat 20€ vedolla 49,60€ voiton.

Jokerit -1 @1.74
1.74
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Jokerit -1 @1.74
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
1.74
PELAA HETI