Jokerit saalistaa lauantaina vieraspisteitä – selostaja Antti Mäkinen: ”SKA-tappiosta toipuminen vei aikaa”

Helsingin Jokerit lukeutuu tällä hetkellä KHL:n huippujoukkueiden kovaan eliittiin. Pelaajat ovat ostaneet Lauri Marjamäen vision aktiivisesta pelaamisesta nopeasti ja perustaso riittää voittamaan kenet tahansa päivästä riippumatta.

SKA:n ja TsSKA:n tasoiset joukkueet ovat yhä tuttuun tapaan kuitenkin piikkinä lihassa. Peruspelaaminen ei jättejä vastaan riitä ja ylilataus kääntyy nopeasti vastaan, kuten viikko sitten pietarilaisten vieraillessa Hartwall Arenalla nähtiin.

– Jokereilla meni latautuminen yli siinä pelissä ja SKA:n tasoista joukkuetta vastaan se näkyy vain karusti. Maanantaina Jokerit voitti Minskin, mutta SKA-pelissä syntyneet vauriot näkyivät vielä siinä haavoittuvana puolustusalueen puolustuspelaamisena, Viasatin selostajaääni Antti Mäkinen sanoo SuomiKiekko-sivustolle.

– SKA-tappiosta toipuminen vei aikaa, mutta keskiviikon Vitjaz-voitto näytti haavojen parantuneen.

Lauantaina Jokerit vierailee itäisen konferenssin kahdeksantena olevan Neftehimik Nizhnekamskin luona, jonka riveistä löytyvät myös suomalaishyökkääjät Joonas Nättinen, Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa.

Kotijoukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme. Neftehimik ei lukeudu etukäteen A-kategorian vastustajiin, eikä sen pitäisi tuottaa itäisenä konferenssin toisena olevan Jokereiden tasoiselle joukkueelle pistemenetyksiä edes vieraskentällä.

Ottelu alkaa kello 17, ja voit katsoa sen suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa.

Anssi Shemeikka


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.