Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos tiputti mielenkiintoisen siirtohuhun ilmoille lauantaina.

Kypreosin mukaan New York Rangersin sentteristä Kevin Hayesista voi tulla siirtotavaraa vielä tällä kaudella.

26-vuotias jenkkisentteri allekirjoitti viime kesänä yhden vuoden mittaisen ja 5,175 miljoonan arvoisen sopimuksen Rangersin kanssa. Sopimus päättyy ensi heinäkuussa ja ilman jatkosopimusta hänestä tulee vapaa pelaaja.

Kypreos nosti Sportsnetin lähetyksessä esille yhden joukkueen, joka tarvitsee sentteriä ja olisi varmasti kiinnostunut Hayesin palveluksista. Kyseinen joukkue oli Winnipeg Jets, joka menetti viime kauden päätteeksi Patrik Laineen sentterinä toimineen Paul Stastnyn vapaille markkinoille.

Kypreos arvelee Hayesin olevan tällä hetkellä yhden varausvuoron ja nuoren kiekkolupauksen arvoinen.
196-senttinen järkäle on aloittanut kautensa pelaten kymmenen ottelua vaatimattomin tehoin 2+1.