Huippu-uutisia! Hurjaa jälkeä tehnyt NHL-superlupaus palaamassa jälleen kaukaloon aivotärähdyksen jälkeen – ”Tunnen oloni oikein hyväksi”

© Kuva: Getty Images
TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Vancouver Canucks on saamassa hienoja uutisia.

Joukkueen superlahjakas hyökkääjä Elias Pettersson saattaa palata kokoonpanoon jo varhain torstaiaamuna Suomen aikaa pelattavassa vierasottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan.

19-vuotias ruotsalaissentteri on kärsinyt vajaat pari viikkoa aivotärähdyksestä, jonka sai ottelussa Florida Panthersia vastaan puolustaja Mike Mathesonin ruman taklauksen seurauksena.(lue uutinen)

– Tunnen oloni oikein hyväksi ja oli hienoa päästä jälleen joukkueen mukaan, Pettersson totesi NHL.comille palattuaan Canucksin harjoituksiin.

Pettersson matkustaa joukkueen mukana Vegas-otteluun, mutta ratkaisu pelaamisesta tehdään vasta viime tingassa.

– Kyseessä oli vasta ensimmäinen harjoitukseni joukkueen kanssa ja otan päivän kerrallaan. Ollakseni rehellinen minua ottaa todella paljon päähän etten ole päässyt pelaamaan ja haluan takaisin niin pian kuin mahdollista, mutta huilaan tarvittaessa vielä muutaman päivän jos se auttaa minua olemaan paremmin valmistautunut paluuseen, Pettersson kertoi.

Ruotsalaisen paluuta Canucks-kokoonpanoon odotetaan kipeästi, sillä hän on edelleen joukkueen paras pistemies huolimatta neljän ottelun jäämisestä toistaiseksi väliin.

Ensimmäisiin viiteen NHL-peliinsä Pettersson summasi komeat tehot 5+3=8.

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!