Huima saavutus! Aleksandr Ovetshkin syrjäytti NHL-legendan – takoo jälleen kovaa tulosta

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Washington Capitalsin supertähti Aleksandr Ovetshkin ei näytä pahemmin kärsivän mestaruuskrapulasta.

Venäläinen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Capitals kaatoi viime kevään finaaliuusinnassa Vegas Golden Knightsin maalein 5-2. Ovetshkin teki joukkueensa maaleista kaksi saaden molempaan osumaan unelmasyötön tehot 1+3 takoneelta Jevgeni Kuznetsovilta.

Maaliensa ansiosta Ovetshkin syrjäytti legendaarisen Bobby Hullin NHL:n kaikkien aikojen maalitilastossa (sija 17). Venäläistykki on tehnyt nyt pelaamassaan 1006 runkosarjapelissä huimat 611 täysosumaa. Hull pelasi kaiken kaikkiaan 1063 ottelua tehoin 610+560=1170.

Ovetshkin on aloittanut kautensa terävästi nakuttaen kolmeen peliin neljä maalia ja yhden syöttöpisteen.

 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!