© Kuva: Getty Images

Huima saavutus! Aleksandr Ovetshkin syrjäytti NHL-legendan – takoo jälleen kovaa tulosta

Eva Wahlström vs Katie Taylor

Sijoita 1€ panoksella Wahlströmiin – tienaa 30 euroa!

Washington Capitalsin supertähti Aleksandr Ovetshkin ei näytä pahemmin kärsivän mestaruuskrapulasta.

Venäläinen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Capitals kaatoi viime kevään finaaliuusinnassa Vegas Golden Knightsin maalein 5-2. Ovetshkin teki joukkueensa maaleista kaksi saaden molempaan osumaan unelmasyötön tehot 1+3 takoneelta Jevgeni Kuznetsovilta.

Maaliensa ansiosta Ovetshkin syrjäytti legendaarisen Bobby Hullin NHL:n kaikkien aikojen maalitilastossa (sija 17). Venäläistykki on tehnyt nyt pelaamassaan 1006 runkosarjapelissä huimat 611 täysosumaa. Hull pelasi kaiken kaikkiaan 1063 ottelua tehoin 610+560=1170.

Ovetshkin on aloittanut kautensa terävästi nakuttaen kolmeen peliin neljä maalia ja yhden syöttöpisteen.

 

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!