Huima saavutus! Aleksandr Ovetshkin syrjäytti NHL-legendan – takoo jälleen kovaa tulosta

© Kuva: Getty Images
Suomi voittaa Ruotsin - lunasta jättikerroin 30,00

Washington Capitalsin supertähti Aleksandr Ovetshkin ei näytä pahemmin kärsivän mestaruuskrapulasta.

Venäläinen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Capitals kaatoi viime kevään finaaliuusinnassa Vegas Golden Knightsin maalein 5-2. Ovetshkin teki joukkueensa maaleista kaksi saaden molempaan osumaan unelmasyötön tehot 1+3 takoneelta Jevgeni Kuznetsovilta.

Maaliensa ansiosta Ovetshkin syrjäytti legendaarisen Bobby Hullin NHL:n kaikkien aikojen maalitilastossa (sija 17). Venäläistykki on tehnyt nyt pelaamassaan 1006 runkosarjapelissä huimat 611 täysosumaa. Hull pelasi kaiken kaikkiaan 1063 ottelua tehoin 610+560=1170.

Ovetshkin on aloittanut kautensa terävästi nakuttaen kolmeen peliin neljä maalia ja yhden syöttöpisteen.

 

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Suomi voittaa Ruotsin - lunasta jättikerroin 30,00