Viasatin NHL-tiimi vahvistuu kahdella Leijonat-legendalla – Ismo Lehkonen ei jatka asiantuntijana

© Kuva: Getty Images

Viasatin ja Viaplayn NHL-tiimi vahvistuu kahdella uudella asiantuntijalla tulevalle kaudelle, kertoo Viasat tiedotteessaan.

Jatkossa Viasatin NHL-studiossa nähdään uusina kasvoina NHL:stä tutut Tuomo Ruutu ja Kimmo Timonen. Molemmilla miehillä on takanaan mittavat urat Pohjois-Amerikassa.

– Mahtavaa saada Tuomo ja ”Kime” mukaan tiimiimme! Loukkaantumisista huolimatta Tuomo pelasi NHL:ssä hienon ja arvostettavan uran. Viimeisimmät NHL-pelit hän pelasi toissa kaudella, joten Tuomolla on varsin tuoreet ajatukset NHL:n vaatimusmaailmasta ja uskon sen myös näkyvän studiossa.

– Timosen meriiteillä varustettu pitkän linjan NHL-konkari, joka asuu vielä Pohjois-Amerikassa, on luonnollisesti upea lisä tiimiimme hänkin! En malta odottaa, että pääsen työskentelemään myös näiden herrojen kanssa,” Viasatin studioisäntä ja kiekkotuottaja Iiro Harjula intoilee tiedotteessa.

Ruudun ja Timosen lisäksi mukana nähdään myös aiemmilta kausilta tutut asiantuntijat Ville Nieminen ja Ossi Väänänen. Sivuun siirtyy puolestaan Ismo Lehkonen, joka toimii nykyisin Telian Liiga-asiantuntijana.

Ensimmäinen NHL-ennakkostudio on nähtävissä 3. lokakuuta. NHL-kausi pyörähtää käyntiin 6. lokakuuta.

Lähde: Viasatin tiedote


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!